OKTOBERFEST 4.0 met DENNIE CHRISTIAN!
  • 23 september 2017
  • 18:30
  • De Tip, Barrierweg 13, Liempde

50-jaar Kromploegers - Oktoberfest

50-jaar Kromploegers - Oktoberfest

OKTOBERFEST 4.0 met DENNIE CHRISTIAN!

De Kromploegers bestaan 50 jaar en dat is een uitstekende reden voor een feestweekend! 
Op zaterdag 23 september komen De Kromploegers met gastmuzikanten voor de 4e keer met het Traditionaler Oktoberfest. Na 3 fantastische edities die in no-time uitverkocht waren, mag een 4e keer niet ontbreken tijdens het feestweekend. 
De verlichte dansvloer van de vrijdagavond wordt vervangen door lange tafels en banken waarop gezeten maar ook zeker gestaan gaat worden! 

Naast de geweldige gastmuzikanten die er de vorige keer al bij waren is er dit jaar een extra gast: niemand minder dan DE schlagerzanger Dennie Christian komt er samen met De Kromploegers en het publiek ein riesen party van maken! 

Het Oktoberfest begint weer om 19.00 uur met het aanslaan van het eerste vat in de tent op d’n Tip in Liempde! 

Kaarten à € 12,50 of € 100,- per tafel van 10 personen zijn vanaf 22 april 10.00 uur te bestellen via 50jaarkromploegers@gmail.com. 

Let op! Toegang is enkel 18+, geen 18 en toch kaarten gekocht? de toegang zal je in dit geval aan de deur geweigerd worden!

Voor meer info over het evenement, passe-partout verkoop voor een combinatie met Back to the Music op vrijdag en Proeflokaal Liempde op zondag; zie www.kromploegers.nl .

Bron: De Kromploegers. Lees het hele artikel bij de bron .

 

Meer informatie
Maarten Termeer
0620374600
mtermeer@hotmail.com