• 1 september 2019
  • 10:00 - 16:00
  • Liempdsen Herd, Barrierweg 4, Liempde

2e Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschappen

Op zondag 1 september wordt de dorpskern van Liempde omgebouwd tot een ware jeu de boules-arena en wordt de tweede editie van de Open Liempdsen Herd Jeu de Boules kampioenschappen gehouden. De banen liggen verspreid in het Concordiapark, op het achtererf van Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd en bij de horecagelegenheden rondom het Raadhuisplein in Liempde. Er zijn lekkere hapjes, entertainment en uiteraard is er volop muziek. Een dag vol Brabantse gezelligheid en gastvrijheid met een Frans tintje.

Na de succesvolle eerste editie van vorig jaar, worden dit jaar voor de tweede keer de Open Liempdsen Herd Jeu de Boules Kampioenschappen georganiseerd. De tweede editie wordt gehouden op zondag 1 september van 10.00 tot 17.00 uur. De dorpskern van Liempde wordt omgebouwd tot een ware jeu de boules-arena, met banen gelegen in het Concordiapark, op het achtererf van Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd en bij de cafés ’t Huukske, De Durpsherberg en Het Wapen van Liempde. Maximaal 80 teams, bestaande uit twee personen, strijden via een poulesysteem om de wisseltrofee, maar er zijn ook prijzen voor de drie beste duo’s. Oefen dus tijdens de vakanties alvast op de camping!

Gezellige familiedag

Het centrum van Liempde wordt omgetoverd tot een Frans dorpsplein vol muziek en gezelligheid. Een hapje en drankje ontbreken niet. Bij de horecalocaties kunnen de uitslagen live gevolgd worden via schermen en via mobiele telefoon en op alle terrassen klinkt een vrolijk muziekje. Niet alleen leuk om mee te doen, maar zeker ook gezellig om te komen kijken en de spelers aan te moedigen. Een gezellige familiedag voor jong en oud!

Aanmelden

Inschrijven kan als duo of als individuele speler. Uit de individuele aanmeldingen vormt de organisatie duo’s. Minimum leeftijd is 12 jaar. De kosten bedragen € 10,00 per persoon inclusief lunch. Inschrijven kan via de website van D’n Liempdsen Herd www.liempdsenherd.nl De inschrijving is definitief na ontvangst van het verschuldigde inschrijfgeld. De wedstrijdorganisatie is deze dag gehuisvest in D’n Liempdsen Herd. Daar vindt aan het einde van de dag ook de prijsuitreiking plaats. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/jeudeboulesliempde

Je kunt nu online inschrijven!