• 7 juli 2019 t/m 31 augustus 2019
  • 11:00 - 16:00
  • Liempdsen Herd, Barrierweg 4, Liempde

Expositie kleurrijke schilderijen Toon Stalpers

Vanaf maandag 24 juni tot en met woensdag 31 juli exposeert Toon Stalpers met zijn kleurrijke schilderijen in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4 in Liempde). Toon werkt met acrylverf op linnen of panelen. Hij schildert omliggende landschappen, houdingen van vrouwen en alles wat hem boeit. De expositie is te bekijken gedurende de openingstijden van Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd: de hele week (behalve ‘s maandags en ’s woensdags) van 11.00 tot 16.00 uur.

Toon Stalpers is een kleurrijke artiest, kunstenaar en schilder. Zijn hele leven is hij al creatief bezig. Hij heeft de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven gevolgd en later de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg. Een gedegen ondergrond en voldoende basiskennis. Toon is altijd bezig geweest in creatieve vakken als ontwerper, illustrator, leraar tekenen aan de MTS St. Lucas in Boxtel en nu als beeldend kunstenaar.

Expositie

Eigenschappen die bij Toon passen zijn kleurrijk, enthousiast en dynamisch. En dit komt terug in zijn schilderijen. Van maandag 24 juni tot en met woensdag 31 juli exposeert Toon met zijn schilderijen in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd. De schilderijen zijn ook te koop. De opbrengst van deze expositie komt ten goede aan projecten in de Filipijnen waar Toon een aantal mensen een toekomst probeert te geven.

De expositie is te bekijken gedurende de openingstijden van D’n Liempdsen Herd: de hele week (behalve ‘s maandags en ’s woensdags) van 11.00 tot 16.00 uur. Toon is elke zondag aanwezig om uitleg en toelichting te geven op zijn werk. Daarnaast is hij ook op verzoek aanwezig. Hiervoor kan contact met hem opgenomen worden via telefoonnummer 0411-684071.