• 19 mei 2018 t/m 27 mei 2018
  • Liempdsen Herd, Barrierweg 4, Liempde

Foto-expositie ‘Binnen Het Groene Woud’ (ELF)

Foto-expositie ‘Binnen Het Groene Woud’ (ELF)

Van zaterdag 19 mei tot en met zondag 27 mei is in Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd (Barrierweg 4 in Liempde) de foto-expositie ‘Binnen Het Groene Woud’ van de Liempdse fotogroep ELF te bewonderen. De opening van de expositie is op zaterdag 19 mei om 14.00 uur. De expositie is gratis toegankelijk.

 

Ontstaan ELF

De fotogroep is ontstaan nadat Frans Roefs een oproep deed in het Brabants Centrum en vanaf 21 april 2010 was de Eerste Liempdse Fotoclub een feit.

Wat de leden met elkaar delen is een passie voor fotografie. Iedere derde woensdag van de maand komen zij bij elkaar om gemaakte foto’s naar aanleiding van een thema, te presenteren. Door het bespreken van elkaars foto’s wordt zowel de technische kennis als het creatief inzicht bevorderd en verbeterd. En niet alleen dat, jaarlijks maken de leden van ELF een uitstapje waarbij fotografie centraal staat en dat wordt afgesloten met een 

Expositie ‘Binnen Het Groene Woud’

Als thema heeft ELF voor deze expositie gekozen voor ‘Binnen Het Groene Woud’. De opening is op zaterdag 19 mei aanstaande om 14.00 uur.

Onder het genot van een kopje koffie of thee worden bezoekers verwelkomd. De foto’s zijn te zien tot en met zondag 27 mei aanstaande tijdens de openingstijden van Bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd: dinsdag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

 

Lid worden ELF

Mocht u interesse hebben om lid te worden van fotoclub ELF, dan kunt u zich tijdens de expositie aanmelden of een berichtje sturen via http://elffotogroep.blogspot.nl/

 

Foto: Hans Leenders