• 4 juni 2022 t/m 5 juni 2022
  • 11:00 - 17:00
  • ,

Het Liempds Kunstpad

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni 2022 staat Liempde weer in het teken van het  Kunstpad. Voor de 8e keer krijgen bezoekers een inkijkje bij de diverse kunstenaars.

In 2020 kon het helaas niet doorgaan, daarom is  het bestuur extra blij dat ze met enthousiasme de schouders er weer onder kan zetten.

Deelnemers tonen de 'klassieke' kunstvormen zoals tekenen, schilderen, grafiek, beelden, sculpturen van steen, metaal of hout, keramiek, edelsmeden en kunstzinnig houtdraaien. Bezoekers van het Liempds Kunstpad treffen de kunstenaars bij hun expositie thuis of op een gastvrije locatie waarbij uitleg gegeven word over hun werkwijze en hun creaties.

De meeste deelnemers exposeren individueel, maar er zijn ook ruimten waar ze samen exposeren zoals in D’n Liempdsen Herd.

Veel deelnemers exposeren op zaterdag en zondag van 11-17 uur. Er kan ook gekozen worden om  alleen op zondag 5 juni van 11-17 uur deel te nemen.

Het Kunstpad is een mooie gelegenheid om direct werk van de kunstenaars aan te kopen.

 

Kunstenaars met de klassieke kunstvormen kunnen zich voor het Liempds Kunstpad opgeven. Zij wonen in Liempde óf  kunnen samen met een Liempdse kunstenaar op diens eigen locatie exposeren.

Inschrijven voor deelname aan het Liempds Kunstpad is mogelijk tot 15 maart 2022 via  liempdskunstpad@gmail.com 

Aanmeldingen worden beoordeeld op geschiktheid voor deelname aan het Kunstpad.