• 10 december 2022 t/m 6 januari 2023
  • Liempder, ,

Kribkesroute

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren, wordt dit jaar voor de achtste keer de Kribkesroute in Liempde georganiseerd. Deze start op zaterdag 10 december tijdens de Kerstmarkt Liempde eindigt op vrijdag 6 januari.

De Kribkesroute bestaat uit meerdere wandelroutes, variërend in lengte.
De routes leidt u langs meer dan 260 kerststallen door geheel Liempde. Het is hiermee de grootste kerststallenroute van Nederland! De wandelroutes met daarin de locaties van de kerststallen, worden gepubliceerd in een nieuw uit te geven folder. 

Deze folder is vanaf 9 december te downloaden via deze website en vanaf 10 december beschikbaar in de folderkastje bij de diverse horecalocaties in Liempde.
Om de Kribkesroute te kunnen blijven organiseren vragen we dit jaar een bijdrage van 50 cent voor de papieren folder. Daarnaast kan de Kribkesroute ook digitaal gedownload worden via de wandelapp Routes in Het Groene Woud. Deze app is eenvoudig te gebruiken op iedere smartphone.

De route van 2022 is nog niet beschikbaar. Uiterlijk 9 december 2022 zal deze op de website beschikbaar zijn en zal in 3 verschillende versies beschikbaar worden gemaakt.