Bel je baas als je uit Liempde komt, want donderdag 20 december tussen 12.00 en 15.00 uur ben je vrij. Serious Request:">
  • 20 december 2018
  • 12:00 - 15:00
  • Centrum, Barrierweg 4, Liempde

Life Line Liempde

Life Line Liempde
Bel je baas als je uit Liempde komt, want donderdag 20 december tussen 12.00 en 15.00 uur ben je vrij. Serious Request: Life Line komt naar het dorp en dj’s Rob Janssen en Jorien Renkema zijn dan aanwezig. Tijd dus voor een spetterende ontvangst.
 
Het moest zo gebeuren dat 3FM op donderdag 20 december Liempde aandoet. Ondernemer Penny van Vlerken bedacht enkele jaren terug al het logo voor Life Line Liempde. Niemand kon toen vermoeden dat de opzet van Serious Request helemaal zou veranderen, zelfs organisator 3FM nog niet. Immers, de afgelopen jaren vond nog gewoon het Glazen Huis plaats.
 
Maar toen in Liempde stemmen opgingen iets te organiseren in het kader van Serious Request, bedacht Penny: verrek, ik heb ooit een logo gemaakt dat erbij past... Het resultaat is hierboven te zien en past dus perfect bij de opzet Life Line, dat geheel in het teken staat van het Rode Kruis.
De sokken zijn een groot succes in het 4.500 zielen tellende dorp. Al bijna tweehonderd paar voeten worden verwarmd door de sokken met het Life Line Liempde-logo erop. Deze vormen tevens de aanzet voor plannen om een overkoepelend evenement voor heel Liempde te organiseren waar alle activiteiten, inzamelingsacties en andere initiatieven samenkomen. Op donderdag 20 december dus, en wel tussen 12.00 en 15.00 uur op het Raadhuisplein voor café Het Wapen van Liempde rondom de welbekende vuurput. Rob en Jorien, maak jullie borst maar nat!