• 5 januari 2019
  • 20:00 - 23:00
  • Café Het Groene Woud, Kasterensestraat 23, Liempde

Openbare repetitie Op naor d'Honderd

Op naor d’Honderd viert “Nog 70 jaor te gaon fist” op zaterdag 5 januari in Café Het Groene Woud.

Het Eeuwfeest van Fanfare Concordia was een  zodanig groots en goed bevallen feest, dat het  driemanschap, Jan van de Wiel, Jan van der Linden en Gerard Schalkx een aantal dorpsgenoten bij elkaar trommelde om samen muziek te gaan maken. Dat was het begin van Dweilorkest Op naor d’Honderd in niet dat er niet buitenshuis gespeeld wordt. Zo is  Op naor d’Honderd steevast aanwezig tijdens Kasteren Kermis en was het orkest onlangs muzikaal present bij de opening van de Kribkesroute met daaraan gekoppeld een zeer geslaagd gastoptreden voor  de bewoners van  De Vlaswiek.

Elke week wordt op maandagavond o.l.v. dirigent Arjan Pelle driftig gerepeteerd om tijdens het Eeuwfeest in 2089 zo goed mogelijk voor de dag te komen. Om te laten zien wat voor resultaten dat oplevert, wordt er in thuishonk Het Groene Woud, alias Café Sien Pèijn,  jaarlijks een zgn. Openbare Repetitie gehouden. Op zaterdagavond 5 januari zal  er dan ook vanaf 20.00u gemusiceerd in het cafeetje aan het Duits Lijntje in buurtschap Kasteren te Liempde.

En niet alleen door Op naor d’Honderd maar ook door hun muzikale gasten van De Meute uit Sint- Michielsgestel en de Notenkrakers bestaande uit leden van Fanfare Concordia.

Samen staan ze in voor een gezellige avond.