• 6 april 2019
  • Classic Park, Koppenhoefstraat 14, Boxtel

PROM2019: “Classic meets..”

Fanfare Concordia Liempde presenteert PROM2019:  “Classic meets..”

Op 5 en 6 april 2019 organiseert Fanfare Concordia Liempde opnieuw een PROM-concert. Zoals men van de Liempdse fanfare gewend is, zal ook deze editie weer uniek in haar soort zijn!

Het fanfareorkest en de slagwerkgroep brengen u een avondvullend programma in beeld en geluid. De fanfare is in beweging, dat blijkt wel uit alle verschillende muziekstijlen door de tijd en de ruimte. Er zullen klassieke en modernere werken te horen zijn, maar er zullen ook planeten, werelddelen en landen de revue passeren. Natuurlijk kunt u tegelijkertijd genieten van zang, dans en ander entertainment tijdens deze PROM, want naast de fanfareleden doen ook de Boxtelse zangeres Joia en Boxtelse muzikant Patrick Hendriks mee. Tevens zal de Liempdse paaldanseres Zoë Timmermans een act brengen, operazangeres Marianne van der Dungen haar prachtige stem laten horen en treedter een dansduo op. Daarnaast zullen leden van het Vrilkhovens Strijkkwartet, dat vorig jaar zijn debuut beleefde tijdens het festival Live in Liempde, te horen zijn.

PROM2019, uniek in zijn soort, maar ook uniek in haar locatie! Op welke andere plaats kunnen klassiek en modern elkaar beter treffen dan bij CLASSIC PARK, het automuseum aan de Koppenhoefstraat 14 in Boxtel? Aanvang 20.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via fanfareconcordiaPROM2019@outlook.com(€12,50 volwassenen/ €7,50 basisschoolkinderen) of bij drogisterij Bewust Beter Liempde. Ook zijn er diverse arrangementen beschikbaar voor een compleet avondje uit: meer informatie hierover vindt u op www.fanfareconcordialiempde.nl. Mis het dus niet!