BOXTELSE DEELNEMERS NIJMEEGSE VIERDAAGSE IN HET ZONNETJE GEZET

Gemeente Boxtel wil alle Boxtelse deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse graag in het zonnetje zetten. Daarom worden alle lopers uit Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel uitgenodigd op donderdag 6 juli om 19.30 uur in het gemeentehuis voor een uitzwaaimoment. De deelnemers kunnen zich aanmelden voor deze samenkomst. Tijdens de bijeenkomst ontvangen nieuwe deelnemers een mooi Boxtels wandelshirt.

Wethouder, en tevens oud-deelneemster, Désiré van Laarhoven zal de lopers persoonlijk succes wensen. Dit gebeurt onder het genot van een hapje en een drankje en de vrolijke noten van het Boxtelse orkest dat speciaal voor de wandelvierdaagse is samengesteld. Alle nieuwe aanwezige deelnemers uit de gemeente Boxtel ontvangen daarnaast een speciaal ontworpen T-shirt. Dit shirt hebben de aanwezige deelnemers tijdens de vorige bijeenkomst ook ontvangen. “We hopen dat alle lopers het shirt dragen tijdens de laatste dag van de Vierdaagse. We zien ze namelijk als de perfecte ambassadeurs van onze wandelvriendelijke gemeente”, geeft wethouder Van Laarhoven aan. Meer informatie lees je in het persbericht.

Doe je als Boxtelse inwoner zelf mee aan de Nijmeegse Vierdaagse of ken je iemand die meeloopt? Meld je dan aan voor het uitzwaaimoment. We zien je graag op 6 juli om 19.30 uur in het gemeentehuis (ingang Dr. Van Helvoortstraat). Aanmelden kan door een e-mail te sturen met je naam naar: f.verstraten@mijngemeentedichtbij.nl.

Lees verder ... .

Bron: Gemeente Boxtel.