Bibliotheekpunt Liempde zoekt nieuwe volwassen leden

Om het voortbestaan van het Liempdse bibliotheekpunt voor volwassenen in basisschool De Oversteek te garanderen, zijn extra leden noodzakelijk. Momenteel zijn slechts weinig volwassenen lid van het bibliotheekpunt, waardoor het punt voor hen mogelijk moet sluiten.

Wethouder Maruschka Lestrade is duidelijk: ,,Voor het einde van het jaar moeten er echt minimaal 75 leden zijn om het bibliotheekpunt voor volwassenen open te houden." Het is bekend dat een paar honderd Liempdenaren geregistreerd zijn als lid van de bibliotheek in Boxtel. Het zou mooi zijn als een deel daarvan, zich over zou laten schrijven naar de voorziening in Liempde. De wethouder twijfelt er geen seconde aan dat voor het einde van het jaar voldoende volwassenen zich hebben ingeschreven.

Als extra service is het bibliotheekpunt voorlopig ook op woensdagavond geopend. Voor kinderen is er een uitgebreide collectie aan lees-, informatie- en prentenboeken. Voor volwassenen is er een gevarieerde collectie boeken en een grootletter bibliotheek. Leden van bibliotheek de Meierij kunnen in Liempde boeken, e-books, cd's en dvd's bestellen, ophalen en weer inleveren. Bestellen kan via internet. 

Kijk voor meer info en openingstijden op www.liempde.info/service-info/bibliotheek

Lees verder ... .

Bron: Brabants Dagblad.