Combinatie95 presenteert jubileumkrant en kandidatenlijst

Vanwege de actuele Corona situatie kon de viering van het 25 jarig jubileum van Combinatie95, met een gastoptreden van Wim Daniëls en uitreiking van de speciale jubileumkrant, zaterdag 26 september niet doorgaan. Wat wel doorging was het ondertekenen van de officiële formulieren voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen door de kandidaten van Combinatie95. Met trots presenteert Combinatie95 dan ook de lijst met 50 kandidaten. Later in 2021 wordt een nieuwe datum gezocht voor het gastoptreden van Wim Daniëls tijdens een openbare bijeenkomst. 

Deze week ontvangen de 110 leden van Combinatie95 de jubileumkrant alsnog in de bus. De krant geeft een beeld van 25 jaar Combinatie95, met een overzicht van de vele georganiseerde activiteiten, een terugblik op het ontstaan van de politieke partij en inbreng van de oud-wethouders en nieuwe trekkers. De jubileumkrant is te downloaden op de website van Combinatie95. Evenals een overzicht van de geschiedenis van de jubilerende lokale politieke partij. Vervat in een presentatie die gegeven zou worden door Kees Quinten, oud voorzitter. 

50 personen
Op het einde van de jubileumviering zou lijsttrekker en kandidaat wethouder Désiré van Laarhoven – van Abeelen het startsein voor de verkiezingscampagne van Combinatie95 geven, met de presentatie van de complete lijst van 50 kandidaten en van de invulling van de verkiezingscampagne samen met de leden. 50 unieke personen, jong en oud, man en vrouw, ondernemers, maatschappelijk betrokken, geografische verdeeld over de vier kernen. De volledige lijst met foto’s is te vinden op de website www.combinatie95.nl