Derde editie Liempdse Durpskwis

Op vrijdag 3 november 2017 zal voor de derde maal de Liempdse Durpskwis worden georganiseerd, een activiteit van buurtvereniging Klein Hoekje Nieuwe Wijk. Ontstaan vanuit de Buurtkwis en nu voor de 3e keer voor heel Liempde toegankelijk.

De kwis start op 3 november om 19:00 uur en duurt tot 23:00 uur waarna rond 00:30 uur de prijsuitreiking plaats zal vinden bij het Wapen van Liempde. Zoals velen van jullie op Facebook vernomen hebben, wordt er voortaan ook een wisselbeker uitgereikt. Het team van basisschool De Oversteek heeft in 2016 gewonnen en heeft hem daarom nu nog in bezit. 

Inschrijven voor de Durpskwis 2017 kan vanaf vrijdag 1 september: 00:00 uur op: durpskwisliempt@gmail.com, onder vermelding van de naam van het team, een contactpersoon, een mobiel telefoonnummer en mailadres van de contactpersoon waarop je die avond bereikbaar bent. Inschrijfgeld bedraagt weer: 20,00 euro per team en dient op de avond zelf contact betaald te worden tijdens het ophalen van de vragen.

Door het geweldige succes van de afgelopen jaren, hebben we besloten dit jaar de kwis open te stellen voor 45 teams! Ervaring leert dat de inschrijving snel vol is, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent. Inschrijvingen die vóór 1 september binnen komen zullen niet gehonoreerd worden.

Meer info en spelregels vindt u op: www.facebook.com/durpskwis.liemt.

Lees verder ... .

Bron: Omroep Dommelland.