Digitaal Politiek Café met Désiré

Op woensdag 28 oktober organiseert Combinatie95 het ‘Digitaal Politiek Café met Désiré’. Het thema is ‘Leefbare kernen’. We kunnen vanwege Corona helaas even niet naar een echt café, maar in ons digitaal café kan iedereen ook even ‘binnen lopen’. We bieden de mogelijkheid om vragen te stellen of suggesties te doen over het thema leefbaarheid. En om nader kennis te maken met Désiré van Laarhoven als lijsttrekker en kandidaat wethouder van Combinatie95. We hebben ook enkele stellingen waarover je kunt mee discussiëren.

Désiré van Laarhoven: “Vanwege de actuele Corona beperkingen kunnen we geen live-bijeenkomsten organiseren, maar we blijven wel graag in gesprek met de inwoners van Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel over belangrijke onderwerpen. Leefbaarheid van onze kernen en wijken is zo’n belangrijk thema”.  Voor Combinatie95 gaat leefbaarheid over fijn wonen, leven en recreëren in je eigen omgeving. Het verenigingsleven, vrijwilligerswerk en de wijkvoorzieningen zijn daarvoor belangrijke dragers. Combinatie95 is benieuwd naar je opmerkingen en suggesties.

Binnen lopen
Het digitaal café wordt georganiseerd via het platform van Microsoft Teams. Op woensdagmiddag 28 oktober zal via de website van Combinatie95 een link hiervoor gepubliceerd worden. Door deze link te volgen kom je in het ‘Digitaal Politiek Café met Désiré’ dat vanaf 19.30 uur geopend is tot uiterlijk 21.00 uur. Naast Désiré zullen ook andere kandidaten uit de top 8 van Combinatie95 aanwezig zijn. Je bent van harte welkom!