Enquête over bewonersinitiatieven

Deze week ontvangen veel inwoners van Boxtel, Liempde en Lennisheuvel een uitnodiging om mee te doen aan een enquête over bewonersinitiatieven in Boxtel. Ze krijgen deze uitnodiging omdat ook zij in het verleden meegewerkt hebben een bewonersinitiatief in onze gemeente. Wellicht bent u één van hen.

In Boxtel, Liempde en Lennisheuvel zijn al 102 bewonersinitiatieven van de grond gekomen. Wij zijn blij met zoveel initiatieven en willen graag dat er nog veel meer bijkomen, want ze maken wonen en leven in Boxtel fijner. Daarom leren wij graag van uw ervaringen, zodat wij bewonersinitiatieven steeds beter kunnen ondersteunen.

Uw inbreng telt!

Als we openstaan voor elkaars ideeën, ambities en initiatieven, is er zoveel meer mogelijk. Heeft u tips of ideeën voor meewerkend boxtel? Wat gaat al goed en wat kan beter? Doe mee aan dit onderzoek en vertel ons wat uw ervaringen en ideeën zijn. Zo helpt u om meewerkend boxtel tot een succes te maken. Het onderzoek duurt gemiddeld 10 minuten. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt, tenzij u aan het eind van het onderzoek uw naam bekend wilt maken.

Lees verder ... .

Bron: Gemeente Boxtel.