Muzikale betovering in café 't Groene Woud op zondag 24 juni

Het is zo’n 15 jaar geleden, dat er zich in Liempde een nieuwe gitaargroep op initiatief van Frans Peijnenburg  vormde onder de naam Duende , hetgeen betovering betekent.

Sindsdien wordt er wekelijks bij een van de leden aan huis gerepeteerd onder leiding van Geertje Schellekens waarbij behalve het opvoeren van de kwaliteit van de muziek ook de gezelligheid  een belangrijke rol speelt.

Het repertoire bestaat zowel uit Nederlandstalige als anderstalige nummers. Van Guus Meeuwis tot Rolling Stones bij wijze van spreken.

Inmiddels bestaat de groep uit 9 gitaristen. Minimaal eens per jaar treden ze naar buiten. Dit jaar gaat dat gebeuren op zondag 24 juni in Café ’t Groene Woud in buurtschap Kasteren te Liempde.

Om enige variatie in het programma te krijgen is blaasorkest Op naor d’Honderd ook uit Liempde gevraagd om acte de présence te geven.

Mocht het weer het toelaten dan zal er vanaf 14.00u buiten gemusiceerd worden bij het café aan het Duits Lijntje.

Beide orkesten zullen hun uiterste best doen om de naam Duende eer aan te doen door voor een ware betovering te zorgen. Binnen of buiten daar in het café dat voor velen  beter staat onder de naam Café Sien Pèijn.