Nieuwe event-locatie in Liempde

De deuren van Bij De Buren aan de Barrierweg 6 gaan per 1 april aanstaande open.

Na een intense verbouwing is deze prachtige event-locatie klaar om publiek te ontvangen en start met een groot meezingfeest op het Concordiapark in het centrum van Liempde. Alle bezoekers die op 01 april om 19uur aanwezig zijn tijdens het openingslied krijgen een gratis drankje aangeboden. 

Bij De Buren is een nieuwe horecagelegenheid. Proost op het leven is de slogan die eigenaresse Hèlen Berkelmans wil uitdragen. Met haar man Kees Berkelmans aan haar zijde staat dit Liempdse ondernemersechtpaar aan de vooravond van een nieuwe uitdaging. Het pand werd in juli 2021 aangekocht en in de afgelopen anderhalf jaar omgetoverd in een multifunctionele locatie die voor de meest uiteenlopende gelegenheden te boeken is.  “Proost op het leven” staat voor feesten, maar lees hier ook afscheid. Hedendaags is het een nieuwe trend om na een begrafenis of crematie een gezellig samenzijn te vieren met een borrel in een fijne ambiance, en dat is net waar Bij De Buren uiterst geschikt voor is. Bedrijven die buiten de deur willen vergaderen in combinatie met een lunch, borrel of diner zijn ook van harte welkom Bij De Buren. Als grote muziekliefhebbers zullen de klanken van performers in allerlei stijlen regelmatig op de agenda geprogrammeerd worden. Het spits wordt afgebeten op paaszaterdag 8 april door de beste Rock ’n Roll band van Nederland, The Explosion Rockets. De onderneming draagt een geweldige naam want ieder gewenst event is in één adem uit te spreken met Bij De Buren. Kermis Bij De Buren...Borrelen Bij De Buren…Vergaderen Bij De Buren...Zingen Bij De Buren...Eten Bij De Buren…Workshop Bij De Buren…Feesten Bij De Buren...Spelletjesavond Bij De Buren en ga zo maar door. De eigenaren hebben al de nodige ideeën op de plank klaarliggen en hopen dat het publiek net zo enthousiast over hun concept gaat worden als ze zelf zijn. Met de nodige expertise aan haar zijde van ervaren horecakanjers gaat Hèlen er vol voor om Bij De Buren op de kaart te zetten.

Bij De Buren zal een heel groot publiek aanspreken, voor elk wat wils. In de eerste twee weekenden van april wordt het visitekaartje afgegeven door diverse openbare events die op de agenda staan. Van meezingen tot easy listening muziek onder het genot van een proeverij, Speule Bij De Buren waarbij spel en muziek samenkomen, ofwel een VIP terras tijdens de Boeremèrt.   

Na het lezen nieuwgierig geworden wat voor mogelijkheden de locatie biedt?! Neem dan een kijkje op website www.bijdeburenliempde.nl