STEUN NU DE OLG HORECA EN KAPPERSZAKEN VAN LIEMPDE

Ook in Liempde is het verdacht stil op straat en dat in een dorp waar altijd zoveel te doen is. Het sociale leven is ontwricht, maar ook onze lokale economie. Horeca en kapperszaken zijn gesloten... Kortom tijd dat Op Liemt Gemunt actie gaat ondernemen. Tijd om elkaar te steunen.

#SPARENVOORLATER

Met ingang begin mei t/m eind juli, organiseert OLG een stempel spaaractie, waarmee de Liempdse inwoners de aan OLG gebonden horeca en kapperszaken kunnen steunen en 5 Euro extra kunnen sparen. De actie wordt mogelijk gemaakt door de OLG ondernemers waarvan de zaken min of meer gewoon door kunnen gaan tijdens deze crisis, uit reserves van OLG en mede dankzij een bijdrage van het wijkorgaan Liempde en Rabobank Hart van de Meierij. 

De spaarkaart is verkrijgbaar bij de OLG winkeliers. Er worden maximum 1.000 spaarkaarten uitgegeven. Bij besteding van € 15 bij OLG ondernemers, krijgt men een stempel en met 10 stempels is de kaart vol. Bij een volle kaart plus bijbetaling van € 20, krijgt men de sticker met de vermelding: deze volle kaart is nu 25 euro waard.

Deze gekenmerkte spaarkaarten kunnen besteed gaan worden, zodra de hore­ca en kapperszaken weer open zijn. De eerste 4 maan­den na opening zijn ze exclusief bij OLG horeca en kapperszaken te besteden. Daarna nog 2 maanden bij alle OLG-ondernemers. Op het moment dat de spaarkaarten ingeleverd kunnen gaan worden, zullen we dat zeker berichten, zodat het duidelijk is wanneer deze looptijd van 6 maanden start.

De hardst getroffen OLG ondernemers van Liempde: ’t Wapen van Liempde, Vuurput, ‘t Struifhuis, d’n Liempdsen Herd, Durpsherberg, ‘t Huukske, ’t Goene Woud, Putmans & Co, Kapsalon Plein 6 en Kapsalon Janneke

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Autobedrijf Van Oorschot, COOP, ’t Liempds Pakhuis, De Pompoen, Cadeau en Drogist Bewust Beter, Het Raadhuis, Meubelmakerij Den Berg, Geld en Makelaardij, Vleeschmeester Beerens, ’t Erfke, Saris Electro en een bijdrage van het Wijkorgaan Liempde.