Start glasvezel campagne Liempde

Op maandag 6 juli ondertekenden wethouder Van Wanrooij en Jos van der Klauw, directeur Bouw en Beheer DELTA fiber netwerk, het convenant waarin de afspraken zijn gemaakt voor de aanleg van glasvezel. Dit is de start van de glasvezelcampagne in Lennisheuvel en Liempde. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 21 september 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Lennisheuvel en Liempde.

 

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd

Inwoners uit Lennisheuvel en Liempde die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Kijk op gavoorglasvezel.nl om te zien of jij in aanmerking komt voor het aanbod. 

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 700.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.