Winterse activiteiten, cadeauartikelen en sfeervolle muziek tijdens Winter Wonderland Liempde

Winterse activiteiten, cadeauartikelen en sfeervolle muziek tijdens Winter Wonderland Liempde

Ruim 50 standhouders, verenigingen en ondernemers presenteren zich tijdens Winter Wonderland Liempde met een divers aanbod aan bijzondere en exclusieve cadeauartikelen, winterse gerechten en leuke activiteiten. Negen muziekgroepen zorgen voor een sfeervolle omlijsting van het evenement. Het centrum is aangekleed met kerstbomen, vuurkorven en sfeervol verlicht. Kom dus ook naar dit gezellige en sfeervolle winterfestijn. Een leuk uitje voor de hele familie!

Winter Wonderland Liempde is een gezellig en sfeervol winterfestijn op zaterdag 14 december van 16.00 tot 20.00 uur in het centrum van Liempde. De standhouders presenteren bijzondere cadeauartikelen zoals lederen tassen, huiden en accessoires, baby- en kinderkleding, houten windlichten en houten cadeauartikelen, fantasyboeken, schilderijen, antiek en sieraden, magneetsieraden, jam’s en chutneys. De cadeauhoek bij D’n Liempdsen Herd is aangevuld met mooie Gastvrij Liempde- en edelhertenproducten en diverse boeken over Liempde.

Winterse activiteiten
De Liempdse verenigingen zorgen voor een scala aan winterse activiteiten. Een greep hieruit: een heuse bobsleebaan, een klimwand, vogelhuisjes maken en vogeltaarten versieren, verjaardagsbingo, knutselen met klei, het zetten van een wensboom, laser schieten en marshmallows roosteren boven de vuurput. Daarnaast is het hele centrum gevuld met sfeervolle live muziek. In D’n Liempsden Herd leest de Kerstman verhalen voor bij de houtkachel.

Heerlijke etenswaren
Naast de standhouders en verenigingen zijn ook de plaatselijke ondernemers actief. Het Op Liemt Gemunt-muntje geldt bij hen als lokaal betaalmiddel. Verschillende ondernemers hebben de deuren van hun winkel geopend tijdens het evenement of staan met heerlijke etenswaren buiten in een kraampje. De horecagelegenheden zijn geopend en hebben hun zaken sfeervol aangekleed. Het bakkersgilde van D’n Liempdsen Herd bakt heerlijke kerststollen in het authentieke bakhuis.

Wandelen met alpaca’s en Kribkes-treintje
De Kribkesroute wordt tijdens Winter Wonderland Liempde geopend, waarbij er met alpaca’s van Alpacafarm Liempde gewandeld kan worden langs verschillende kerststallen. Ook het Kribkes-treintje rijdt langs de kerststallen (tussen 16.30 en 19.30 uur). De folders met de routes zijn vanaf zaterdag 14 december verkrijgbaar bij de deelnemende horecagelegenheden en bij de startlocatie aan het Raadhuisplein.