Deze website wordt verzorgd en beheerd door

Shout4Sites
Nieuwstraat 16
Liempde.

T. 0411 635078
M. 06 40 56 87 42

I. www.shout4sites.nl
E. info@shout4sites.nl

Proclaimer

Shout4sites is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt uw reactie via info@shout4sites.nl doorgeven. Binnen twee werkdagen behandelen wij uw melding en ondernemen wij zo nodig actie.

Internetsites en/of infobronnen van derden

Via de website liempde.info wordt toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Shout4sites heeft geen zeggenschap over deze websites en kan dus niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Persoonsgegevens

Shout4sites respecteert de privacy van de bezoekers van www.liempde.info en zorgt ervoor dat de persoonlijke informatie die wordt verzameld altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld. De door de bezoeker verstrekte gegevens gebruiken wij om te kunnen voldoen aan diens verzoeken en om bepaalde functies op de website te kunnen uitvoeren. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Foto's op liempde.info

Gerard Schalkx, Stichting Kèk Liemt, Larn van de Vries en Shout4Sites.

Foto's op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden overgenomen of geplaatst zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbenden.